POLÍTICA DE PRIVACITAT I ÚS DE COOKIES

Aquesta pàgina fa servir galetes perquè tinguis una millor experiència. Llegir més

LES TEVES DADES
COBREN VIDA

¡GRATIS PER SER DE WINVET!

Aconsegueix les respostes que necessites per elevar la gestió veterinariade teu centre a l'excel·lència!

Descubre WinVet Data

EL SOFTWARE VETERINARI MÉS COMPLET DEL MERCAT

Descobreix tot el que WinVet pot fer per tu

WinVet és el software veterinari de gestió integral per a clíniques i hospitals. Comptem amb més de 22 anys de trajectòria en el sector, que l'avalen com el programa veterinari més complet de l'mercat. Gràcies a la transformació digital neix Winby, l'evolució del teu software de gestió veterinària. Tant si treballes en el núvol com si ho prefereixes en local, podràs cobrir tots els aspectes de la gestió veterinària del teu centre. A més, el software integra eines de màrqueting que t'ajudaran amb la fidelització dels teus clients. WinVet és el software veterinari local que més s'adapta a les necessitats de la teva clínica perquè puguis centrar-te en el que realment importa. Descobreix-ho i assoleix l'excel·lència en la gestió veterinària del teu centre!

TEU SOFTWARE VETERINARI WINVET T'AJUDA DIA A DIA

¡Eleva la gestió veterinària del teu centre a l'excel·lència amb WinVet!

Perquè sabem que portar una gestió dia a dia pot arribar a ser un desafiament, el software veterinari Winvet t'ofereix un conjunt d'eines pensades per augmentar la productivitat del teu equip veterinari

Historial clínic

Organitza la informació clínica de mascotes i clients facilitant així les consultes de cada dia.

Agenda

Ajuda a gestionar els temps de la teva centre per a una millor gestió veterinària.

Facturació

Emet factures i pressupostos, controla despeses i inversions i gestiona els cobraments i pagaments del teu centre veterinari.

Marketing veterinari

Fidelitza als teus clients i mantingues una relació més directa i rendible amb les eines integrades en el software.

Atenció al client

No et quedis amb cap pregunta, dubte o suggeriment. Estem a la teva disposició de dilluns a divendres entre les 09:30 i les 19:30..

Formació continuada

Si ets nou en WinVet, necessitaràs suport per començar amb la gestió veterinària del teu centre. Sol·licita la teva formació gratuïta personalitzada..

ET CONVIDEM A CONÈIXER LES SOLUCIONS QUE T'OFEREIX EL TEU SOFTWARE VETERINARI

Encara no coneixes tots els serveis que complementen el teu software veterinari?

L'associació de serveis WinVet per a la gestió del teu centre veterinari, està basada en aconseguir la màxima rendibilitat del teu negoci. Millora el creixement i l'experiència en la teva clínica. Impulsa l'excel·lència operativa, des de la fase de gestió fins a la comunicació amb els teus clients. No perdis l'oportunitat d'oferir una experiència més completa i posiciona't en el mercat com una clínica veterinària digitalitzada, moderna i amb vista a el futur. Afegir un software veterinari.

ESTRENES SOFTWARE VETERINARI?

El traspàs de dades ... és cosa nostra!

Ens encarreguem de realitzar un estudi previ completament gratuït de la base de dades del teu antic software veterinari i fem una migració al teu nou WinVet. Estrena software veterinari sense perdre la informació que necessites en el dia a dia de la teva clínica veterinària.

JO SÓC VETERINARI

¡AMB WINVET TENS MOLT MOLT MÉS!

Des Winvet, volem ser molt més que el teu software de gestió veterinària.

Per això si ets client de Winvet pots tenir accés il·limitat a dues de les principals eines de consulta que tot veterinari necessita

El Vademecum de Gui@Vet, on pots consultar els medicaments disponibles al mercat i Documentavet, amb els seus més de 65 llibres digitals a la teva disposició Demana ja el teu usuari i contrasenya!

DEIXA'NS EL TEU MISSATGE

Truca'ns o si ho prefereixes envia'ns un e-mail omplint el formulari
91 181 25 90