TENS DUBTES SOBRE EL TEU PROGRAMA VETERINARI?

search

Que passa si es em trenca l'ordinador

En cas d'avaria del teu ordinador habitual, el nostre equip d'assistència tècnica reinstal·larà Winvet en el nou ordinador, i recuperarà totes les dades sempre que hi hagi una còpia de seguretat, tot això sense cost addicional per a tu. Nosaltres ens ocupem de tot el procés, i t'avisarem mitjançant una trucada telefònica pel que fa tot el procés estigui finalitzat. Preocupa't només de donar la millor atenció als teus pacients.

Quins són els beneficis d'utilitzar WinVet?

Tindràs accés a un software líder en el sector que fan servir cada dia més veterinaris, en contínua evolució i adaptació a les necessitats dels nostres usuaris. Tindràs accés a un servei d'assistència compromès en el servei als nostres clients, que resoldrà qualsevol dubte o problema que se't presenti, si és possible en la mateixa crida que facis. Gaudiràs de la valor dels mes de 24 anys d'experiència de la nostra empresa, bolcats en fer que la teva experiència amb Winvet sigue el més agradable possible.

Quins productes i programes puc usar amb Winvet?

Hi ha diversos serveis que poden treballar conjuntament amb el teu software veterinari WinVet. Des Sondeus, que et permet conèixer l'opinió dels teus clients sobre els teus serveis. La APP miveterinario, pensada per treure el màxim suc a les comunicacions, diàries i extraordinàries de la clínica. Autografus, una eina de signatura digital biomètrica que et permetrà estalviar paper en el teu centre, i millorar la imatge del teu centre. Descobreix que tot el que poden fer per el teu negoci! quins-productes-i-programes-puc-usar-amb-winvet

Còpia de seguretat

Amb Winvet pots realitzar les teves còpies de seguretat fàcil i ràpidament. Però si la seguretat de les teves dades és una prioritat per a tu, podràs estar tranquil gràcies al nostre servei de còpia de seguretat al núvol. Guarda les teves dades mes importants en un servidor encriptat i assegurat, de manera que puguis accedir a les teves dades davant de qualsevol eventualitat inesperada. Un sistema que, un cop posat en marxa, et informarà diàriament de l'estat de la teva còpia de seguretat.